Ziekencommunie

Wanneer iemand ziek is of niet in staat naar de kerk te komen, kan er toch een oprecht verlangen zijn naar de communie. In dat geval is het mogelijk dat iemand van ons pastorale team u bezoekt met de communie. In de regel brengt kapelaan Bart Theunissen elke zaterdag- en zondagmiddag de communie naar onze zieken.
Wilt u, wekelijks of maandelijks, de ziekencommunie ontvangen, neemt u dan contact op met kapelaan Bart Theunissen:
tel. 06-25451993
email: totustuus01@hotmail.com

VIERING MARIA TENHEMELOPNEMING IN HET PROCESSIEPARK VAN DE WEEBOSCH
Op zondag 12 augustus om 10.30 uur is er een Mariaviering in het processiepark op de Weebosch  i.v.m. het feest van Maria Tenhemelopneming. De viering wordt muzikaal opgeluisterd door zangkoor ‘Levenslust’ uit Hapert.

DAGBEDEVAART KEVELAER.
Zoals elk jaar gaan we weer per touringcar naar Kevelaer. Kevelaer is één van de bekendste stadjes aan de Nederrijn, gelegen in het Kruisgebied Kleef. Kevelaer is de grootste bedevaartplaats van Noordwest Europa. Niet alleen een bedevaart kenmerkt het leven van een Christen. Toch mag de waarde ervan niet onderschat worden, want een bedevaart laat diepe indruk achter op hen, die zich op weg begeven. Voor de honderdduizenden, die jaarlijks naar Kevelaer gaan, is de bedevaart de bevestiging van wat ze reeds lang zelf wisten: reizigers zijn we, op weg naar de hemel. Reizigers die uitrusten bij het beeld van de “Troosteres van de bedroefden”.

Het programma in Kevelaer zal zijn: H. Mis, Lof, Kruisweg en gezamenlijke afsluiting. Tussen het programma in is er genoeg tijd om iets te drinken, te winkelen en te eten.
Het thema van dit jaar luid:” Zoek vrede”.
Het  koor “Zang doet leven” uit Middelbeers gaat mee om de zang geheel de dag te verzorgen.

De dag bedevaart is dit jaar gepland op DONDERDAG 16 AUGUSTUS. De kosten voor volwassenen zijn € 17,00 en voor kinderen t/m 12 jaar € 8,00. Deze dienen bij aanmelding te worden voldaan. Denk ook aan een geldig paspoort of id-kaart. ( 65+ kaart is niet geldig)

De vertrektijd vanaf zal zijn tussen 07.00 en 08.00 uur, maar de exacte vertrektijd krijgt u enkele dagen voor het vertrek door.
De opstapplaats is in Luyksgestel is bij RK kerk en Bergeijk bij RK kerk ’t Hof. Vertrek vanaf Kevelaer is om ongeveer 18.00 uur.

Opgave is mogelijk tot 31 juli a.s. bij Marian van Poppel, telefoon. 06-52034944.

Degenen die het levendige christelijke geloof eens van nabij willen beleven op een mooie zomerdag, hebben nu de kans! We hopen dat velen, jong en oud, met ons mee zullen gaan. We bidden alvast voor goed weer en een voorspoedige reis.

AFRIKADAG
Op zondag 9 september is het weer Afrikadag. De dag begint met een Eucharistieviering in de Hofkerk om 11.00 uur. Na de viering zijn er weer allerlei kleurrijke evenementen op het Marktplein.
Deze dag wordt volledig verzorgd door de werkgroep Kisumu van onze parochie.

OOGSTDANKVIERING IN HET PLOEGPARK
Op zondag 16 september om 11.00 uur vindt in het kader van het Oogstdankfeest in samenwerking met de ZLTO een Eucharistieviering plaats in het Ploegpark.
De reguliere viering om 11.00 uur in de Hofkerk vervalt hiermede.

Hieronder vindt u de links van allerlei berichten met betrekking tot:

Overlijdensberichten,
Overzicht overledenen parochianen,