Misintenties de Weebosch

Berichten bestemd voor alle kerken in onze parochie:

Vanaf 1 juli mogen we weer kerken met een maximumaantal van 100 personen. Reserveren is niet meer nodig. In onze kerken wordt op een normale zaterdag en zondag de grens van de 100 meestal niet overschreden.  Bij deelname dient ieder zich te houden aan de hygiëne maatregelen die de Kerk voorschrijft en welke overeenstemmen met de richtlijnen van het RIVM. Van harte welkom.

U bent ook weer in de gelegenheid om de misintenties die u in de periode van de kerksluiting hebt opgegeven te verzetten naar een andere datum. Hiervoor kunt u van maandag t/m vrijdag contact opnemen met het parochiecentrum tussen 09.00 en 12.00 uur.

Misintenties

Zondag 27 september Zevende Noveenzondag voor het Feest van Sint Gerardus (16 oktober) 09.30 uur Eucharistieviering.
Misintenties: Jacobus Sleddens(jgt);Jo Jansen- van Dingenen en Mol Jansen(nms. de parochie);Ter ere van de H. Maagd Maria voor een zieke; Ter ere van de Heilige Gerardus voor een bijzondere intentie; Voor de verzoeken en bedankjes in het Gerardusboek;

Zondag 4 oktober achtste Noveenzondag voor het Feest van Sint Gerardus (16 oktober) 09.30 uur Eucharistieviering.
Misintenties: Voor de overleden parochianen;Ter ere van de H. Maagd Maria voor een zieke; Voor het H. Hart van Jezus;Ter ere van de Heilige Gerardus voor een bijzondere intentie; Voor de verzoeken en bedankjes in het Gerardusboek;

Zondag 11 oktober eerste Bedevaartzondag voor het feest van Sint Gerardus. 09.30 en 11.00 uur H. Mis in het processiepark m.m.v zangers uit Luyksgestel, Gilde van het H. Sacrament en St. Jorisgilde uit Bergeijk. St. Martinusgilde Luyksgestel en een afvaardiging van de Oirschotse Rijvereniging. (87e keer)
Misintenties: Jan van Haag(jgt) en Marie van Haag- Janssen;Frans en Truus Stoeldraaijers- Derks;Jan Castelijns en Hendrik-Jan de zoon;Dien Theuws- Teunissen(nms. de parochie);Piet Hoeks;Rolf Daris;Piet en Marie Hoeks- Wouters en overige familieleden;Driek en Maria Kwinten- Liebregts en kinderen;Janus en Maria Koolen- Poets;Riek Daris- Theuws;Frans en Anneke Houbraken- Geerts;Overleden ouders Sengers- Daris;;Ter ere van de H. Maagd Maria voor een zieke;Ter ere van de Heilige Gerardus voor een bijzondere intentie; Ter ere van de Heilige Gerardus uit dankbaarheid;Voor de verzoeken en bedankjes in het Gerardusboek;