Misintenties de Weebosch

Woensdag 17 oktober: 9.30 uur H. Mis (Hapert, Borkel en Schaft).
11.00 uur H. Mis (Reusel).

Donderdag 18 oktober: 11.00 uur H. Mis (Meerveldhoven).

Vrijdag 19 oktober: 11.00 uur H. Mis ( Diessen)  (Hilvarenbeek). 14.00 u. LOF.

Zaterdag 20 oktober: 16.00 uur Kinderzegen

Zondag  21 oktober in de kerk:  H. Missen om 8.30, 9.30 (met parochiekoor) en 10.30 uur.
LOF om 14.00 uur.

Processiepark: 11.00 uur  67e Kempische Ruiterbedevaart met koor
‘Medium’ uit Hapert. Na de Mis zegening van ruiters en paarden.
Misintenties van zondag 21 oktober:
Miet Kwinten-Roest (jgt.);Tinus en Dina Wils-Jansen;Frans en Anneke Houbraken-Geerts;Wim en Alie Hoeks- Jansen (nms. fam. Hoeks);Nard Kok (nms. de parochie);Wim en Tonia van Glabbeek- Sesink en Arnold;Marius en Annie Loots- Goossens en Frans; Rein en Marie Hoeks- van Diepenbeek en zoon Frank Hoeks;Sjef Theuws en Peter Bax;Gerrit en Bertha Soontiëns- van Steenbergen;Ouders van Raak- Hoeks;Janus Dijkmans en zoon Gerrit Dijkmans;Gerard Kwinten uit Lommel;Toos de Backer- van de Laar;Janus Koolen en Maria Koolen- Poets;Theo Rieswijk;Harrie en Dymph Schreuder;Joris Rens;Piet de Backer;Wim v.d. Borne uit Reusel; Harrie van Dommelen uit Leende; 2x Ter ere van de H. Gerardus uit dankbaarheid; 3x Ter ere van de H. Gerardus voor een bijzondere intentie; Ter ere van Maria voor een verder herstel;

Zondag 28 oktober 09.30 uur Allerzielenviering met speciale aandacht voor de overledenen van het afgelopen jaar m.n. Wim Hoeks; Toos Pauly- van der Palen en Nard Kok; m.m.v. het parochiekoor.
Misintenties: Jacobus Sleddens; Peer en Anna Hoeks- Bax, zoon Noud en Teun Jansen; Toos Pauly- van der Palen (nms. de parochie); Jan en To Bogaerts- Hoeks; Jo Tilburgs- Dijkmans en Frans Tilburgs (nms. de parochie); Janus Houbraken; Overleden ouders Nol en Drieka van Diepenbeek- Jansen; Alie Hoeks- Jansen (verj.); Theo Bone (nms. de parochie); Wies Kolen en kleinkind Robbe; Marten v.d. Meijden en Leen v.d. Meijden- Goudsmits (gefund. Jgt.)

Ter ere van de H. Gerardus voor een bijzondere intentie; Ter ere van Maria voor een verder herstel.

Vrijdag 2 november 14.00 uur Eerste Vrijdagviering