Misintenties ’t Hof

Donderdag 17 augustus  18.30 uur Eucharistieviering. Voor de viering om 18.05 uur bidden van het Rozenhoedje. Na de viering uitstelling van het H. Sacrament en aanbidding.

Zondag 20 augustus 20e zondag door het jaar 11.00 uur Eucharistieviering in het teken van de H. Bernardus in het Ploegpark. De Eucharistieviering in de Hofkerk komt hiermede te vervallen.
Misintenties: Jan en Nelly Govers- Braken(nms. De kinderen en de parochie);Ouders Daris- Lommers en overleden familie;Overleden familie Teuwens- Kwinten;Jo, Pierre en Frans Peeters;Gertjan Theuws; Piet de Backer (nms. fam. Snellens-van Heeswijk)

Maandag 21 augustus 18.30 uur Eucharistieviering. Voor de viering om 18.05 uur bidden van het Rozenhoedje

Dinsdag 22 augustus 08.30 uur Eucharistieviering

Woensdag 23 augustus 10.30 uur Eucharistieviering in het Hofhuys

Donderdag 24 augustus 18.30 uur Eucharistieviering. Voor de viering om 18.05 uur bidden van het Rozenhoedje. Na de viering uitstelling van het H. Sacrament en aanbidding.
Misintentie: Frans Willems (sterfdag)

Zondag 27 augustus 21e zondag door het jaar 11.00 uur Eucharistieviering m.m.v. herenkoor “Jubilate Deo”
Misintenties: Jan en Martha Daris-de Backer en Fien Daris-Geudens (nms. de buurt); Wim Sleddens (verjaardag, nms. de parochie); overleden fam. d”Haens-Mangnus; Jan Koolen; Elly van Moll (verjaardag)

Maandag 28 augustus 18.30 uur Eucharistieviering. Voor de viering om 18.05 uur bidden van het Rozenhoedje

Dinsdag 29 augustus 08.30 uur Eucharistieviering
Misintenties: Cees Claassen en Toos Claassen-van der Heijden (nms. de parochie, jgt. Cees)

Woensdag 30 augustus 10.30 uur Eucharistieviering in het Hofhuys

Donderdag 31 augustus 18.30 uur Eucharistieviering. Voor de viering om 18.05 uur bidden van het Rozenhoedje. Na de viering uitstelling van het H. Sacrament en aanbidding.
Misintentie: Jan en Ida Burgmans-Hoeks en kinderen

Vrijdag 1 september 14.30 uur Huwelijksviering van Rob Noten en Laura Intven

Zondag 3 september 22e zondag door het jaar 11.00 uur Eucharistieviering m.m.v. dameskoor ‘Sursum Corda’ en herenkoor “Jubilate Deo”.
Misintenties: Jo en Thea Thirij-Beijk; Jana van Hoof; Riek Wils (nms. de parochie); Leny van den Heuvel, Bart Burgmans, zoon Carel en Gilberte; Piet Bax en kleinzoon Rob