Misintenties ’t Hof

Berichten bestemd voor alle kerken in onze parochie:

Vanaf 1 juli mogen we weer kerken met een maximumaantal van 100 personen. Reserveren is niet meer nodig. In onze kerken wordt op een normale zaterdag en zondag de grens van de 100 meestal niet overschreden.  Bij deelname dient ieder zich te houden aan de hygiëne maatregelen die de Kerk voorschrijft en welke overeenstemmen met de richtlijnen van het RIVM. Van harte welkom.

U bent ook weer in de gelegenheid om de misintenties die u in de periode van de kerksluiting hebt opgegeven te verzetten naar een andere datum. Hiervoor kunt u van maandag t/m vrijdag contact opnemen met het parochiecentrum tussen 09.00 en 12.00 uur.

Zondag 12 juli 15e zondag door het jaar 11.00 uur Eucharistieviering
Misintenties: Henk van Kampen en Coby van Kampen- Smolders(nms. de parochie);Corrie Visser- Dekkers(nms. fam. Visser);Wilhelmus Rombouts en overleden familie;

Maandag 13 juli 18.30 uur Eucharistieviering. Voor de viering om 18.05 uur bidden van het Rozenhoedje
Misintenties: Voor een speciale intentie;

Dinsdag 14 juli 08.30 uur Eucharistieviering. Voor de viering om 08.05 uur bidden van het Rozenhoedje

Donderdag 16 juli 18.30 uur Eucharistieviering. Voor de viering om 18.05 uur bidden van het Rozenhoedje. Na de viering uitstelling van het H. Sacrament en aanbidding.
Misintenties: Frans en Tonny Luijten- Moeskops (v.w. verjaardag);

Zondag 19 juli 16e zondag door het jaar 11.00 uur Eucharistieviering
Misintenties: Maria Theresia Schoone- Groenen; Sjef van Eijken en overleden familie van Eijken- Fleerakkers; Anna van Beek-Koolen (jgt.)

Maandag 20 juli 18.30 uur Eucharistieviering. Voor de viering om 18.05 uur bidden van het Rozenhoedje
Misintenties: Voor een speciale intentie

Dinsdag 21 juli 08.30 uur Eucharistieviering. Om 08.05 uur bidden van het Rozenhoedje

Donderdag 23 juli 18.30 uur Eucharistieviering. Voor de viering om 18.05 uur bidden van het Rozenhoedje. Na de viering uitstelling van het H. Sacrament en aanbidding

Zondag 26 juli 17e zondag door het jaar 11.00 uur Eucharistieviering
Misintenties: Jan en Clara Peeters- van den Broeck;