Misintenties ’t Loo

Berichten bestemd voor alle kerken in onze parochie:

Vanaf heden is de anderhalve meter afstandsregel en het dragen van een mondkapje bij kerkbezoek weer verplicht. Er mogen 50 personen aanwezig zijn bij een Eucharistieviering, 100 personen bij een uitvaart.

De zaterdagavondvieringen komen voorlopig (zolang de avondklok voor de kerk geldt) te vervallen.

Zondag 23 januari 11.00 uur Eucharistieviering
Misintenties: Ouders Antonis- van der Heijden en overleden familieleden; Theo Kuijken en familie Kuijken- van Laarhoven;

Mededeling: Het bedrag voor een misintentie is per 1 januari 2021 verhoogd naar € 11,00

U kunt uw misintenties doorgeven aan het parochiecentrum, Hof 16. U kunt dit op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur persoonlijk of telefonisch doen via telefoonnummer 571828 of via een envelop in de brievenbus van het Parochiecentrum.