Misintenties Luyksgestel

Woensdag 16 oktober 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel

Vrijdag 18 oktober 09.30 uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia, aansluitend om 10.00 uur H. Mis in Kapel Lucia

Zondag 20 oktober 09.30 uur H. Mis met samenzang
Misintenties: Mathijs Hendrikxs; Jan Antonis (jaarged.); Tjeu en Truus Schampers-Sengers; Broer Borrenbergs en fam. Borrenbergs-van de Boomen; Jac en Gré van der Heijden-van Eenbergen (vanw. trouwdag nms de parochie en John en René)

Woensdag 23 okt 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel

Vrijdag 25 okt 09.30 uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia, aansluitend om 10.00 uur H. Mis in Kapel Lucia

Zondag 27 okt 09.30 uur H. Mis Zang gemengd koor.
Misintenties: Willem en Miet Knapen-Dingens; Ouders Dekkers-van Leeuwen; Frans en Bernard Martens

Woensdag 30 okt 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel

Vrijdag 1 nov 09.30 uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia, aansluitend om 10.00 uur H. Mis in Kapel Lucia

Zondag 3 nov 09.30 uur Allerzielen H. Mis Zang gemengd koor.
Misintenties: Alle overledenen van het afgelopen jaar met name: Jan Antonis, Tina Dellevoet-van Leeuwen, Mia Kolen-Lodewijcks, Jo van den Gruijthuijzen, Jac van der Heijden, Riek van Heeswijk-Kuijken, Frans van Heeswijk, Dina Kuijpers-van Ham en Johan Borrenbergs.
Overige intenties: Janus en An Peeters-Scheerens; Jo van den Gruijhuijzen (nms de parochie); Toon en Annemarie Dekkers-Bleys; Fam Hendrikx- Stoeldraaijers; Louis en Mia Cuypers-Mannaerts; Fam Stoeldraaijers-Broeders en overleden Familie; Guus van Hove en Guus en Helena;

Misintenties kunnen worden opgegeven op woensdag van 10.30 uur tot 11.30 uur in de sacristie van de kerk. Ingang over pad rechts naast de kerk, via trapje door achterdeur.
Tijdens dit uur zijn we ook telefonisch bereikbaar op nummer: 06-11093342.
Of met envelop met gepast geld (10 euro per intentie) in de brievenbus van de kerk rechts naast de deur.