Misintenties Luyksgestel

Woensdag 12 december 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel

Vrijdag 14 december 09.30 uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia, aansluitend om 10 uur H. Mis in Kapel Lucia.

Zaterdag 15 december 19.30 KERSTCONCERT

Zondag 16 december 09.30 uur 3de zondag van de advent H. Mis met samenzang
Misintentie: Ton Raithel (jaarged.)
14.00 uur H. Doopsel van Miró Hulsen

Woensdag 19 december 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel

Vrijdag 21 december 11.00 uur Kerstviering KBO

Zaterdag 22 december 16.30 uur Kleuterkerstviering

Zondag 23 december 09.30 uur 4de zondag van de advent. H. Mis
Misintentie: Sjef en Marie Bax-Groenen

Maandag 24 december 18.00 uur. Kindergebedsdienst
Dinsdag 25 december 09.30 uur Hoogfeest van Kerstmis. H. Mis met zang van Martinuskoor.
Misintenties: Rene en Cor Peeters-Baudewijns, Engelien en Harrie; Fam. Thijssen-vd Velden, Sjaak en Anna; Mathijs Hendrikxs; Janus en An Peeters-Scheerens; Piet Kuypers; Harrie en Hanneke v. Leeuwen-Poppeliers en kleindochter Monique; Fam. Royackers-Claes en kinderen; Dries Stoeldraaijers; Tjeu en Truus Schampers-Sengers; ouders Dekkers v. Leeuwen; Maria Martens-Cremers (jaargedachtenis); Guus v. Hove en Guus en Helena; Frits v. Leeuwen; Cees en Nettie Kuijken (nms de parochie); Gre vd.Heyden-van Eenbergen; Dina en Dorus Vercammen-Jansen en zoon Gerard (nms de parochie); Harrie en Marie van der Heijden-Antonis en zoon Harrie; Jan Antonis; Arjen Borrenbergs en overl ouders v. Doorn-Eliens; overl ouders Borrenbergs-vd Boer; Fam. vd Huijgevoort-Beijens; Fam. Huybregts-Kemps; Betsie Roijackers-Dekkers; Doortje en Niek Schampers

Woensdag 26 december 09.30 uur 2e Kerstdag Samenzang.
Misintenties: Overl Fam. Niek Kwinten-v. Hoof; Fred Groenen.

Vrijdag 28 december 09.30 uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia, aansluitend om 10 uur H.Mis in Kapel Lucia.

Zondag 30 december 09.30 uur H. Mis met samenzang.
Misintenties: Tjeu Tils jaargedachtenis;

Dinsdag 1 januari Nieuwjaar 09.30 uur H. Mis
Misintenties: Adrianus en Maria Houbraken-Geerts, Janus en Kees

Woensdag 2 januari 19.00 uur Rozenkransbidden in Kruiskapel

Vrijdag 4 januari 09.30 uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia, aansluitend om 10 uur H .Mis in Kapel Lucia.

Zondag 6 januari 09.30 uur H. Mis
Misintenties: Wilhelmus en Maria Daemen-Thelen; Cor en Truida in ’t Veld- Senhorst namens de parochie; overl. fam. Hendrickx- Stoeldraaijers.

Woensdag 9 januari 19.00 uur Rozenkransbidden in Kruiskapel

Vrijdag 11 januari 09.30 uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia, aansluitend om 10 uur H. Mis in Kapel Lucia.

Zondag 13 jan. 09.30 uur H. Mis
Misintenties: Frans en Bernard Martens; Johan en Cato v.d. Berg-v. Grotel; Arnoldus en Hendrika Heesters en Jan Vosters; Ton Raithel vanw. verjaardag.

Misintenties kunnen worden opgegeven op woensdag van 10.30 uur tot 11.30 uur
in de sacristie van de kerk. Ingang over pad rechts naast de kerk, via trapje door achterdeur.
tijdens dit uur zijn we ook telefonisch bereikbaar op nummer: 06-11093342
Of met envelop met gepast geld (10 euro per intentie) in de brievenbus van de kerk rechts naast de deur.