Op reis met onze parochie; samen op bedevaart naar Lourdes 2020

Beste Mensen,

In de herfst van 2020, dit jaar, gaan we op stap! In oktober gaan we naar Lourdes. De keuze viel op deze bestemming omdat onze bisschop Mgr. de Korte alle gezinnen in het bisdom heeft uitgenodigd met hem mee te gaan naar O.L. Vrouw van Lourdes.  Wij sluiten graag bij hem aan.

In de herfstvakantie van 2020, van 17 oktober tot en met 24 oktober, gaan we dus met onze bisschop Mgr. de Korte en met gezinnen en jongeren uit het hele bisdom op bedevaart naar Lourdes. Het programma van deze bedevaart is afgestemd op gezinnen en jongeren, maar staat open voor iedereen die mobiel is. Het zal een mix worden van gezamenlijke activiteiten en momenten voor het eigen gezin of de eigen groep.

Voor allen die geïnteresseerd zijn om samen met ons op stap te gaan, organiseren we een informatieavond op donderdag  27 februari 2020, om 20.00 uur in onze parochiezaal, Hof 16. Tijdens deze avond vertellen we u meer over het programma van de bedevaart, en over de organisatie van het een en ander. Graag ontmoeten we u dan.

Groetjes, Pater Pushparaj.

ZIEKENCOMMUNIE
Wanneer iemand ziek is of niet in staat naar de kerk te komen, kan er toch een oprecht verlangen zijn naar de communie. In dat geval is het mogelijk dat iemand van ons pastorale team u bezoekt met de communie.
Wilt u, wekelijks of maandelijks, de ziekencommunie ontvangen, neemt u dan contact op met pastoor Buyens, tel. 06-30101231.

Hieronder vindt u de links van allerlei berichten met betrekking tot:

Overlijdensberichten,
Overzicht overledenen parochianen,