Bedevaart naar Kevelaer

Beste Kevelaer pelgrim,

De jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer komt er weer aan.

De datum van dit jaar is: DONDERDAG 22 AUGUSTUS 2019

De kosten zijn: € 17,00 per persoon en kinderen t/m 12 jaar € 8,00

Opgave en is mogelijk t/m 31 juli

Het beloofd weer een mooie dag te worden met ons ouderenkoor ‘zang en vriendschap’ een dag met Eucharistieviering, Lof en Kruisweg maar ook momenten voor ontspanning, winkelen en lekker eten bij de vele eetgelegenheden of het zelf mee gebracht brood.

Graag hoor ik van u en kunnen we elkaar op die dag ontmoeten, misschien weet u nog mensen die ook graag meegaan, dan hoor ik dat graag.

Broedermeester Bergeijk- Luyksgestel, Marian van Poppel.
Van den Tillaartstraat 28, Bergeijk ’t Loo. Telefoon: 06-52034944.

ZIEKENCOMMUNIE
Wanneer iemand ziek is of niet in staat naar de kerk te komen, kan er toch een oprecht verlangen zijn naar de communie. In dat geval is het mogelijk dat iemand van ons pastorale team u bezoekt met de communie.
Wilt u, wekelijks of maandelijks, de ziekencommunie ontvangen, neemt u dan contact op met pastoor Buyens, tel. 06-30101231.

Hieronder vindt u de links van allerlei berichten met betrekking tot:

Overlijdensberichten,
Overzicht overledenen parochianen,