Misintenties de Weebosch

ZONDAG 14 OKTOBER – 9e NOVEENZONDAG – 1e BEDEVAARTZONDAGKERK: H. Missen om 8.30, 9.30 (parochiekoor) en 10.30 uur. 14.00 uur LOF.PROCESSIEPARK: 11.00 uur (met pelgrims van ’t Hof, ’t Loo en Luyksgestel), Herenkoor “Jubilate Deo”, Gilde van het H. Sacrament en St. Jorisgilde uit Bergeijk en St. Martinusgilde Luyksgestel. Afvaardiging van Oirschots Rijvereniging (58e keer)
Misintenties:
Jan van Haag (jgt.) en Marie van Haag- Janssen; Tinus en Dina Wils-Jansen; Jan Castelijns en Hendrik-Jan de zoon; Sjef en Marie Sleddens- Vervest en overleden familie; Riek Daris-Theuws; Driek en Marie Kwinten-Liebregts en dochter Gerarda; Frans en Anneke Houbraken-Geerts; Frans en Truus Stoeldraaiers-Derks; Piet en Marie Hoeks-Wouters en overleden familieleden; Overleden familie Sengers-Daris; Wim en Alie Hoeks-Jansen (nms. de parochie); Rolf Daris; Piet en Marie Zengers en Peter; Familie Theuws-Verhees en Mia Theuws; Gerard Verbruggen; Familie Teunissen-Hartjes; Harrie van Dommelen uit Leende.
Ter ere van de H. Gerardus uit dankbaarheid; 2x ter ere van de H. Gerardus voor een bijzondere intentie; Ter ere van Maria voor een verder herstel.

Maandag 15 oktober 11.00 uur H. Mis (met K.B.O. Bergeijk)

Dinsdag 16 oktober FEESTDAG van SINT GERARDUS
9.30 uur H. Mis (met Westerhoven, Riethoven en Dommelen)
11.00 uur H. Mis (Parochiekoor). 14.00 uur Lof.
Misintenties: Jan en Jo Roest-van Lierop en overleden familie; Ter ere van St. Gerardus uit dankbaarheid; Leden en overleden leden van de Broederschap St. Gerardus; voor de weldoeners van deze kerk; ter ere van Sint Gerardus voor een bijzondere intentie.

Woensdag 17 oktober: 9.30 uur H. Mis (Hapert, Borkel en Schaft).
11.00 uur H. Mis (Reusel).

Donderdag 18 oktober: 11.00 uur H. Mis (Meerveldhoven).

Vrijdag 19 oktober: 11.00 uur H. Mis ( Diessen)  (Hilvarenbeek). 14.00 u. LOF.

Zaterdag 20 oktober: 16.00 uur Kinderzegen

Zondag  21 oktober in de kerk:  H. Missen om 8.30, 9.30 (met parochiekoor) en 10.30 uur.
LOF om 14.00 uur.

Processiepark: 11.00 uur  67e Kempische Ruiterbedevaart met koor
‘Medium’ uit Hapert. Na de Mis zegening van ruiters en paarden.
Misintenties van zondag 21 oktober:
Miet Kwinten- Roest (jgt.);Tinus en Dina Wils- Jansen;Frans en Anneke Houbraken-Geerts;Wim en Alie Hoeks- Jansen (nms. fam. Hoeks);Nard Kok (nms. de parochie);Wim en Tonia van Glabbeek- Sesink en Arnold;Marius en Annie Loots- Goossens en Frans; Rein en Marie Hoeks- van Diepenbeek en zoon Frank Hoeks;Sjef Theuws en Peter Bax;Gerrit en Bertha Soontiëns- van Steenbergen;Ouders van Raak- Hoeks;Janus Dijkmans en zoon Gerrit Dijkmans;Gerard Kwinten uit Lommel;Toos de Backer- van de Laar;Janus Koolen en Maria Koolen- Poets;Theo Rieswijk;Harrie en Dymph Schreuder;Joris Rens;Piet de Backer;Wim v.d. Borne uit Reusel;2x Ter ere van de H. Gerardus uit dankbaarheid;3x Ter ere van de H. Gerardus voor een bijzondere intentie;Ter ere van Maria voor een verder herstel;