Misintenties ’t Loo

Berichten bestemd voor alle kerken in onze parochie:

Vanaf 1 juli mogen we weer kerken met een maximumaantal van 100 personen. Reserveren is niet meer nodig. In onze kerken wordt op een normale zaterdag en zondag de grens van de 100 meestal niet overschreden.  Bij deelname dient ieder zich te houden aan de hygiëne maatregelen die de Kerk voorschrijft en welke overeenstemmen met de richtlijnen van het RIVM. Van harte welkom.

U bent ook weer in de gelegenheid om de misintenties die u in de periode van de kerksluiting hebt opgegeven te verzetten naar een andere datum. Hiervoor kunt u van maandag t/m vrijdag contact opnemen met het parochiecentrum tussen 09.00 en 12.00 uur.

Misintenties

Zaterdag 26 september 26e zondag door het jaar 19.00 uur Eucharistieviering
Misintenties: Overleden ouders Kuijken- van Laarhoven, Sjaak en Theo;

Zaterdag 3 oktober 27e zondag door het jaar 19.00 uur Eucharistieviering

Zaterdag 10 oktober 28e zondag door het jaar 19.00 uur Eucharistieviering
Misintenties: Nard en Mien Theuws- Bax en Jules;

U kunt uw misintenties doorgeven aan het parochiecentrum, Hof 16. U kunt dit op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur persoonlijk of telefonisch doen via telefoonnummer 571828 of via een envelop in de brievenbus van het Parochiecentrum.