Misintenties ’t Loo

Zaterdag 19 augustus 20e zondag door het jaar 19.00 uur Bernardusviering m.m.v. het parochiekoor
Misintenties: Fons en Maria Smolders- Vervest en overleden kinderen; Kees van Gorp (nms. De parochie); Arian van Moll- Martens(vanwege sterfdag); Sjaak van Gerwen (vw. trouwdag)

Zaterdag 26 augustus 21e zondag door het jaar 19.00 uur Eucharistieviering m.m.v. het parochiekoor
Misintenties: Jos en Maria Kanen-Groenen; fam. van Poppel-van Houts en Piet Willems

Voortaan kunt de u de misintenties doorgeven aan het parochiecentrum, Hof 16. U kunt dit op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur persoonlijk of telefonisch doen via telefoonnummer: (571828) of via een envelop in de brievenbus van het Parochiecentrum.