Misintenties Luyksgestel

Berichten bestemd voor alle kerken in onze parochie:

Vanaf 1 juli mogen we weer kerken met een maximumaantal van 100 personen. Reserveren is niet meer nodig. In onze kerken wordt op een normale zaterdag en zondag de grens van de 100 meestal niet overschreden.  Bij deelname dient ieder zich te houden aan de hygiëne maatregelen die de Kerk voorschrijft en welke overeenstemmen met de richtlijnen van het RIVM. Van harte welkom.

U bent ook weer in de gelegenheid om de misintenties die u in de periode van de kerksluiting hebt opgegeven te verzetten naar een andere datum. Hiervoor kunt u van maandag t/m vrijdag contact opnemen met het parochiecentrum tussen 09.00 en 12.00 uur.

Misintenties

Vrijdag 25 september Rozenkransbidden in de Kerk, aansluitend om 10.00 uur H. Mis en daarna uitstelling van het H. Sacrament en aanbidding.

Zondag 27 september 26e zondag door het jaar 09.30 uur Eucharistieviering
Misintenties: Dorus en Dina Vercammen en zoon Gerard(jgt);Annie van Veldhoven- ten Bult;Johan Borrenbergs(nms. de parochie);Dries Stoeldraaijers;Ouders Borrenbergs- van de Boer;Familie van Leeuwen- Das en kinderen;

Woensdag 30 september 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel

Vrijdag 2 oktober Rozenkransbidden in de Kerk, aansluitend om 10.00 uur H. Mis en daarna uitstelling van het H. Sacrament en aanbidding.

Zondag 4 oktober 27e zondag door het jaar 09.30 uur Eucharistieviering
Misintenties: Grard Hoeks;Piet en Lies Verspeek- Kuijken;Overleden ouders Dekkers- van Leeuwen;Jan en Betsie Roijackers- Dekkers(nms. de fam. Dekkers);

Woensdag 7 oktober 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel

Vrijdag 9 oktober Rozenkransbidden in de Kerk, aansluitend om 10.00 uur H. Mis en daarna uitstelling van het H. Sacrament en aanbidding.

Zondag 11 oktober 28e zondag door het jaar 09.30 uur Eucharistieviering
Misintenties: Broer Borrenbers en fam. Borrenbergs- van de Boomen;

Woensdag 14 oktober 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel

Vrijdag 16 oktober Rozenkransbidden in de Kerk, aansluitend om 10.00 uur H. Mis en daarna uitstelling van het H. Sacrament en aanbidding.

Zondag 18 oktober 29e zondag door het jaar 09.30 uur Eucharistieviering
Misintenties: Rinie Lemmens- Verrijt(nms. de parochie);

Vanaf vrijdag 3 juli 09.30 uur in de St. Martinuskerk i.p.v. in Huize Lucia Rozenhoedje en om 10.00 uur H. Mis met aansluitend uitstelling van het H. Sacrament en aanbidding.

Misintenties kunnen worden opgegeven op woensdag van 10.30 uur tot 11.30 uur in de sacristie van de kerk. Ingang over pad rechts naast de kerk, via trapje door achterdeur.
Tijdens dit uur zijn we ook telefonisch bereikbaar op nummer: 06-11093342.
Of met envelop met gepast geld (10 euro per intentie) in de brievenbus van de kerk rechts naast de deur.