Misintenties Luyksgestel

Woensdag 13 december 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel.

Vrijdag 15 december 09.30 uur Rozenkransbidden in kapel Lucia met aansluitend om 10.00 uur H. Mis in kapel Lucia

Zaterdag 16 december 16.30 uur Kleuterkerstviering en om 19.30 uur Kerstconcert

Zondag 17 december 3e zondag van de Advent, 09.30 uur H. Mis met samenzang
Misintenties: Ton Winters (jaarged.)

Woensdag 20 december 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel.

Vrijdag 22 december 11.00 uur Kerstviering KBO met zang van het Martinuskoor

Zondag 24 december 4e zondag van de Advent, 09.30 uur H. Mis met zang van het Martinuskoor. 18.00 uur kerstviering voor kinderen

Maandag 25 december Hoogfeest van Kerstmis. 09.30 uur H. Mis met zang van het Martinuskoor.
Misintenties: Janus en Bets Buijtels-v Hulst (nms de parochie); Fam Thijssen van de Velden, Sjaak en Anna; René en Cor Peeters-Baudewijns en Engelien; Mathijs Hendrikxs; Janus en An Peeters-Scheerens; Harrie en Hanneke van Leeuwen- Poppeliers en kleindochter Monique; Fam Royackers en kinderen; Marie en Louis Borrenbergs; Nelly en Janus Groenen; Jan van Laarhoven; Dries Stoeldraaijers; ouders Dekkers van Leeuwen; Guus v. Hove, Guus en Helena; Tjeu en Truus Schampers-Sengers (nms de parochie); Huub Borrenbergs (nms de parochie) Gré van der Heijden-van Eenbergen; Piet Kijpers (nms de parochie); Fam. van Leeuwen-Baudewijns; Harrie van der Heijden (nms de parochie); Alphons en Maria Poets-Beysen en ouders; Betsie Roijackers-Dekkers; Henk en Pieta Kox; Fam vd Huijgevoort- Beyens; Fam Huijbregts- Kemps; Ouders Borrenbergs-vd Boer.

Dinsdag 26 december. 2e Kerstdag 09.30 uur H. Mis met samenzang.
Misintentie: Fred Groenen;

Woensdag 27 december 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel.

Vrijdag 29 december 09.30 uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia aansluitend om 10.00 uur H. Mis in Kapel Lucia.

Zondag 31 december OUDJAAR 09.30 uur H. Mis met Samenzang.

Maandag 1 januari NIEUWJAAR 09.30 uur H. Mis met Samenzang.

Woensdag 3 januari 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel.

Vrijdag 5 januari 09.30 uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia aansluitend om 10 uur H. Mis in Kapel Lucia.

Zondag 7 januari DRIE KONINGEN 09.30 uur H. Mis met Zang Martinus Koor.
Misintenties: Jaarged. Maria Daemen-Thelen; Nol en Drieka Heesters en schoonzoon Jan Vosters; overl. fam. Hendrickx-Stoeldraaijers; Jan Rombouts nms de parochie;

Woensdag 10 januari 19.00 uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel.

Vrijdag 12 januari 09.30 uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia aansluitend om 10.00 uur H. Mis in Kapel Lucia.

Zondag 14 januari 09.30 uur Presentatieviering a.s. Vormelingen
Misintenties: Wim en Corrie Daemen-de Louw nms de Parochie; Frans en Bernard Martens; Ton Raithel vanw. verjaardag; overleden leden van de Koperteutenstichting; Jan en Opa en Oma Hermans en opa v.d. Ven;

Misintenties kunnen worden opgegeven op woensdag van 10.30 uur- 11.30 uur.
Ingang zijdeur pastorie of met een envelop met gepast geld (10 euro per intentie) in de
brievenbus van de pastorie.