Bijzondere vieringen

Vormsel Riethoven

Op zaterdag, 24 februari 2018 zal hulpbisschop Mutsaerts de kinderen
uit Riethoven en Westerhoven het vormsel komen toedienen. Dat zal om
18.00 uur in de kerk van Westerhoven plaatsvinden.

Vanaf oktober komen de vormelingen 5 keer bij elkaar om zich op het
vormsel voor te bereiden.
Op dinsdag, 24 oktober a.s. om 20.30 uur zal er een informatieavond in het Parochiehuis te Riethoven voor de ouders uit Riethoven plaatsvinden.
Als u op 24 oktober verhindert bent en uw kind wel het vormsel wil
doen, kunt u contact opnemen met Yvonne Habraken (06-30430911)  of
Marion van Heesewijk (06-46155006).

Informatie Eerste Communie Riethoven

Eerste Communie in de St. Willibrorduskerk in Riethoven:
Zondag 3 juni 2018 om 10.30 uur.
Kinderen van groep 4 en ouder kunnen aangemeld worden om hieraan deel te nemen.
De voorbereidingen voor de Eerste Communie starten in januari 2018.
In een aantal bijeenkomsten laten we de kinderen kennismaken met Jezus en onze kerkgemeenschap. We werken met een werkboek en lezen uit een kinderbijbel, we doen opdrachtjes en zingen liedjes.

Aan de ouders/verzorgers van de communicanten vragen we om de bijeenkomsten met hun kind voor te bereiden door samen het werkboek te lezen en de opdrachtjes te doen, maar vooral door samen met je kind in gesprek te gaan over de (levens)vragen die aan bod komen.

Mocht u en uw kind besluiten hieraan deel te nemen, meldt u dan voor 20 december 2017  aan op het volgende emailadres: corinegeel@gmail.com . Voor vragen kunt u contact opnemen via de mail of bellen met Pastoor Rijkers (040 2012937)